ploghammar

Genomför löpande uppdrag inom professionell coaching  samt ledar- och medarbetarutbildning inom bl.a. kommunikation, grupputveckling, självledarskap och coachande ledarskap.


Jag har arbetat i många olika roller och branscher vilket gett en god förståelse för ledarskapets och medarbetarskapets villkor.Jag har bred erfarenhet av att utbilda och coacha grupper och individer.Har även bred kompetens inom rekrytering, urval och omställning.


Har en fil.kand i företagsekonomi med fördjupning i pedagogik, kommunikation och personalfrågor från Stockholms Universitet. Är PCC-certifierad (Professional Certified Coach inom branschorganisationen Internation Coach Federation) samt certifierad mental rådgivare och målbildstränare.Jag tror på personliga möten

Varmt välkommen att höra av dig om du är nyfiken på hur din organisation och dina medarbetare kan utvecklas och skapa mer tillsammans. Jag har förmånen att arbeta med ett professionellt nätverk och en bred kundkrets. Vill du ha referenser så går det utmärkt.

Flyt på jobbet


Det finns mängder av böcker om ledarskap, här är äntligen en bok om medarbetarskap skriven direkt
till dig som medarbetare.

Här får du som läsare möjlighet att reflektera över dina egna beteenden, behov och ambitioner och hur de hänger ihop med det du gör på jobbet. Boken ger konkreta verktyg kring kompetenser som går att träna på i praktiken och som gör att vi i högre grad kan leda oss själva och bidra till både resultat och till ett sunt och stimulerande arbetsliv.

I slutet av varje kapitel hittar du reflektionsfrågor och ett konkret uppdrag som ni kan arbeta tillsammans med i gruppen.


Är du intresserad av flera böcker, hör av dig för offert.