Coaching

Coaching leder inte bara till att vi når mål och skapar bättre resultat. Framgångsrik coaching bidrar också till en tydligare bild av både hinder och möjligheter och ger nya perspektiv på hur situationer och problem kan lösas mer konstruktivt. Att bli bemött, sedd och speglad av en erfaren coach ger en djupare självinsikt som öppnar dörrar till ny förståelse för tankemönster och förhållningssätt.
Coaching syftar till att frigöra energi som ger fokus, handlingskraft och en högre grad av
välbefinnande.


Individuell coaching            

 

Att diskutera utmaningar och dilemman med en erfaren coach kan ge helt nya perspektiv. Coaching leder inte bara till att vi når mål och skapar bättre resultat. Framgångsrik coaching bidrar också till en tydligare bild av både hinder och möjligheter och ger nya perspektiv på hur situationer och problem kan lösas mer konstruktivt. Att bli bemött, sedd och speglad av en erfaren coach ger en djupare självinsikt som öppnar dörrar till ny förståelse för tankemönster och förhållningssätt. Coaching frigör energi som ger fokus, handlingskraft och ett bättre välbefinnande.

 

Att vara klient hos mig innebär att du får en tydlig, erfaren och ärlig coach som stöd i din yrkesmässiga utveckling. Jag vill bidra till insikt och mod att göra medvetna val som både skapar resultat och ger plats för dig som individ. Kanske handlar det om att öka insikten i dina drivkrafter, ta nästa steg i karriären, utveckla ditt sätt att kommunicera eller att stärka din förmåga att leda andra och dig själv. Upplägget skräddarsys för att passa just ditt behov.


Vid första mötet klargör vi förväntningar och ringar in ditt mål/fokusområde. Det är du ansvarar för din process och kommer fram till lösningar. Min roll är att uppmuntra till självinsikt, utmana, motivera och bidra till fokus och handling En viktig del av arbetet görs mellan samtalen och grundas på de uppgifter och utmaningar som vi kommer överens om.


Våra coachingstjänster vill bidra till framtidstro och mod att göra medvetna val.  Att utvecklas i sin yrkesroll och som människa hänger ihop. Varmt välkommen att ta kontakt för ett förutsättningslöst möte.


Jag är ICF-certifierad Coach på PCC-nivå och har 15 års erfarenhet att coacha ledare och medarbetare i arbetsrelaterade utmaningar. 


Alla samtal omfattas av tystnadsplikt. ICF, International Coach Federation definierar coaching på följande sätt; ”Yrkesmässig coaching är ett fortlöpande partnerskap som hjälper klienten att uppnå tillfredsställande resultat i sitt personliga och yrkesmässiga liv. Genom coaching fördjupar klienten sitt lärande, förbättrar sina prestationer och utvecklar sin livskvalitet”.


Läs om ICF definition av coaching här